Ditt köp

Biljettköp och Mina sidor

Du köper dina biljetter enkelt och smidigt på vår webb, när du vill. Biljetterna skickas till dig via mejl och du behöver inte skriva ut din biljett;  det räcker att du kan visa upp den i din telefon.

Logga in på Mina sidor för att skicka ny biljett, hantera köp och se historik.

Av- och ombokning

Logga in på Mina sidor för att omboka en föreställning (observera att villkoren kan variera per föreställning, läs mer i Köp- och användarvillkor. Vi gör inga återbetalningar.

Gruppbokning

Om du vill boka för en större grupp, fler än 10 personer – kontakta gruppbokningen via [email protected]. Då vi för tillfället endast kan erbjuda ett begränsat antal biljetter per föreställning har vi inte möjlighet att genomföra gruppbokningar. Så snart förutsättningarna förändras kommunicerar vi det.

Biljettpriser

Biljettpriserna nedan är ordinarie priser och gäller fr.o.m. höstens repertoar 2020. Avvikelser kan förekomma vid till exempel konserter, gästspel och samarbeten. Dramatens scener har olika priskategorier och Dramaten kan använda sig av differentierad prissättning beroende på utbud och erfterfrågan. Med reservation för ändringar och särskilda villkor.

Ordinare pris

Stora scenen: 150 kr–450 kr
Lilla scenen: 150 kr–370 kr
Målarsalen, Lejonkulan och Tornrummet: 370 kr

Unga Dramatens uppsättningar för barn

(med undantag för vissa uppsättningar på Stora scenen och Lilla scenen)
Vuxna: 250 kr
Barn: 80 kr

Unga Dramatens föreställningar för unga vuxna

Vuxna: 330 kr
Under 26: 150 kr

150 kr för dig under 26 år

Är du under 26 år är biljettpriset 150 kr på ordinarie repertoar, alla dagar i veckan (gäller ej skolbokningar).

Grupprabatt

10% rabatt vid grupp om minst tio personer. Vid gruppbokningar välkommen att kontakta oss. Länka till puffen Kontakta oss

Skolbokningar

Stora scenen, parkett och första raden (första balkong): 75 kr
Stora scenen, andra och tredje raden (andra och tredje balkong): 60 kr
Unga Dramaten: 60 kr

Sista minuten

Dramaten erbjuder inga sista minutenbiljetter.

Så handlar du på dramaten.se

  1. Efter att du har valt datum och plats identifierar du dig med din mailadress eller mobilnummer. Är det första gången du handlar med Qliro behöver du fylla i kompletterande personuppgifter.

  2. Välj betalsätt
  • Inom 14 dagar (faktura från Qliro)
  • Köp nu, betala inom 60 dagar (39 kr, Qliro )
  • Lite i taget (dela upp dit köp) (Qliro)
  • Direktbetalning med kort
  • Direktbetalning via bank

 

3  Slutför köpet
Om du väljer ett av Qliros betalningsalternativ rekommenderar vi att du laddar ner Qliros app till din mobiltelefon för att administrera din betalning. Appen hittar du där du laddar ner övriga appar.

Var försiktig vid biljettköp i andra hand

Ibland säljs Dramatenbiljetter i andra hand på olika biljettsajter. Det händer i synnerhet vid särskilt populära föreställningar och konserter. Att köpa biljetter via dessa sajter kan vara riskabelt och vi rekommenderar köp via oss, på dramaten.se till köpflödet

Köp- och användarvillkor

Integritetspolicy

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor