Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

OR-LAN-DO

En pjäs om stora existentiella frågor som identitet och ensamhet, där fantasins kraft blir en väg ut ur mörkret.

Repertoar

List Or Lan Do

OR-LAN-DO

För årskurs 2–5, 8–11 år
Läs mer
Teckna En Tant List

Teckna en tant

För lågstadiet, 7–9 år
Läs mer
List Avig

Avig

För mellanstadiet, 10–12 år
Läs mer
List Kattpromenaden

Kattpromenaden

För förskolan, från 3 år
Läs mer

Om Unga Dramaten

Om Unga Dramaten

Unga Dramaten drivs av övertygelsen om att scenkonst av högsta konstnärlig kvalitet är viktigt för människor i livets alla åldrar, och att möjligheten att ta del av scenkonst utgör en hörnsten i det öppna fria demokratiska samhället. Konsten kan fungera som en fristad dit vi vänder oss för att bli speglade, utmanade och roade. Den kan hjälpa oss att vrida och vända på perspektiv och ge oss fördjupade insikter om vad det innebär att vara människa. Vår verksamhet riktar sig främst till barn och unga mellan 3–16 år, även om publik av alla åldrar är varmt välkomna. Våra föreställningar spelas dagtid på vardagar för skolpubliken och på kvällar och helger för allmänheten.
Läs mer
Ungadramaten Skolor

För skolor

På Unga Dramaten jobbar vi med referensgrupper och provpublik. Vi tar också fram lärarmaterial till alla våra föreställningar.
Läs mer
IMG 1256 (1)

UNGA DRAMATEN RESIDENCY PROGRAMME

Residensperiod på Unga Dramaten under 3 veckor.
Läs mer
Ungadramaten Frågor (1)

Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om Unga Dramaten.
Läs mer

Relaxed performance

Från och med våren 2024 erbjuder vi relaxed performance vid ett par tillfällen per säsong av de produktioner Unga Dramaten har på repertoaren. Relaxed performance är en föreställningsform särskilt anpassad för den publik som vill ha lite tryggare utformning än vad andra föreställningar erbjuder.