Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Vaccinationsbevis införs i december

Från och med den 1 december behöver alla besökare över 18 år kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis samt ID. Läs mer

Mat och dryck

Teaterbesök

Vill du förboka mat och dryck inför ditt teaterbesök? Trevligt, det gör du här:

Förbeställning Stora scenen

Förbeställning Lilla scenen

Boka bord på Frippe (Lilla scenen) 

I pausen

I anslutning till samtliga scener erbjuds försäljning av dryck och lättare förtäring i pausen.

Ser du en föreställning på Stora eller Lilla scenen så kan du förbeställa till innan föreställningen och till pausen. För båda scenerna kan beställningar göras i Marmorfoajén och Lilla scenens foajé från och med 1 timme före föreställningens start. 

Dramatenhuset, Nybroplan

Stora scenen, Målarsalen, Tornrummet, Lejonkulan

Café Pauli

I samband med föreställningar på Stora scenen erbjuder Café Pauli allt från chark och småplock till hembakt och något gott i glasen. Här finns också möjlighet att förbeställa mat i samband med ditt teaterbesök. 
Förbeställning Stora scenen

Marmorfoajén

I samband med föreställningar på Stora scenen erbjuder vi ett härligt utbud av salta och söta smaker, mousserande, vin, öl och alkoholfritt. Välkommen till Marmorfoajén som öppnar en timme innan föreställningen. Håller även öppet för pausservering.
Förbeställning Stora scenen

Dramatenterrassen

Stängt för säsongen. 

Återöppning: Restaurang Frippe

Långt ifrån komplicerade menyer och avancerade koncept välkomnar vi till en kravlös atmosfär. På Stockholms hetaste restauranggata vill vi vara det avslappnade alternativet, med en låg tröskel in önskar vi att alla delar ska genomsyras av samma avslappnade känsla. Här finns inget på menyn som du inte känner igen, på väggen står dagens bästa och vi har alltid ett fint pris på ett stort glas rött.
Boka bord

Brasserie Elverket, Linnégatan 69

En livlig restaurang med mat som kallas "moderneuropeisk med inspiration från världens alla hörn". Restaurangen har av tidningen Gourmet utsetts till en av de 199 bästa restaurangerna i Sverige.

Brasseriets öppettider: 

Måndag–fredag 11.00–14.00 och 17.00–22.00
Lördag 13.00–22.00
Baren är öppen måndag–fredag från 11.00 och lördagar från 13.00

Meny/boka bord

Bordsbeställning tel: 08–661 25 62
Adress: Linnégatan 69