Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Mat och dryck

Paulikafét 0582

Servering i samband med föreställning

STORA SCENEN

Vid föreställning på Stora scenen serveras dryck och lättare förtäring, innan föreställning eller till pausen, i Marmorfoajén. Du kan förbeställa fram till klockan 22:00 dagen före aktuell föreställning, vid fullbokat stänger förbeställningen tidigare.

FÖRBESTÄLLNING STORA SCENEN


LILLA SCENEN

Vid föreställning på Lilla scenen serveras dryck och lättare förtäring, innan föreställning eller till pausen, i foajén. Du kan förbeställa fram till klockan 22:00 dagen före aktuell föreställning, vid fullbokat stänger förbeställningen tidigare.

Vägg i vägg med Lilla scenen ligger även Restaurang Frippe, en matbar med inspiration från Medelhavet.

FÖRBESTÄLLNING LILLA SCENEN
BOKA BORD FRIPPES

MÅLARSALEN

Vid föreställning på Målarsalen serveras dryck och lättare förtäring, innan föreställning eller till pausen, i anslutning till salongen. Du kan förbeställa fram till klockan 22:00 dagen före aktuell föreställning, vid fullbokat stänger förbeställningen tidigare.

FÖRBESTÄLLNING MÅLARSALEN

Dramatenrestaurangerna är kontantfria.

Dramatenhuset, Nybroplan
Stora scenen, Målarsalen, Tornrummet, Lejonkulan

Almlöfsgatan 1
Lilla scenen

Dramatenhuset

PAULIKAFÉT

Anrika Paulikafét håller öppet i samband med föreställning och öppnar 1 timme innan föreställningar på Stora scenen. Paulikafét erbjuder även Afternoon Tea som du är välkommen att boka oavsett om du ska se en föreställning eller inte.

BOKA AFTERNOON TEA

MARMORFOAJÉN

I samband med föreställningar på Stora scenen erbjuder vi ett härligt utbud av salta, syrliga och söta smaker, samt mousserande, vin, öl och alkoholfritt. Marmorfoajén öppnar en timme innan föreställning och håller även öppet för pausservering. Vi rekommenderar förbokning.

LILLA SCENEN


Restaurang Frippe

Välkommen till Frippe - Dramatens bakficka! Vi är en matbar med inspiration från de små restaurangerna kring medelhavet. Hos oss kan du ta en drink och något litet att äta innan en föreställning eller sitta ner för en full middag. Huvuddelen av vår servering sker i matbaren där du sitter i bekväma stolar och väljer mellan större och mindre rätter samt från ett stort utbud av viner på glas.

Lilla scenens foajé

I samband med föreställningar på Lilla scenen erbjuder Dramatenrestaurangerna smörgåsar, wraps, mellanrätter, bakverk och något gott i glasen. Foajén öppnar en timme innan föreställning och håller öppet för pausservering. Vi rekommenderar förbokning.