Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Mat och dryck

Servering i samband med föreställning

Ser du en föreställning på Stora scenen kan du förbeställa dryck och lättare förtäring till pausen i Marmorfoajén. Du kan förbeställa fram till klockan 22:00 dagen före aktuell föreställning, vid fullbokat stänger förbeställningen tidigare.

Ser du en föreställning på Lilla scenen kan du boka bord på Restaurang Frippe för middag eller lättare förtäring innan föreställningen. I pausen beställer du direkt i baren.

Dramatenrestaurangerna är kontantfria. Du kan betala via kort eller Swish.

Förbeställning Stora scenen
Boka bord Restaurang Frippe

Dramatenhuset, Nybroplan
Stora scenen, Målarsalen, Tornrummet, Lejonkulan

Almlöfsgatan 1 
Lilla scenen

DRAMATENHUSET 

Café Pauli

I samband med föreställningar på Stora scenen erbjuder Café Pauli allt från chark och småplock till hembakt och något gott i glasen. Här finns också möjlighet att förbeställa mat i samband med ditt teaterbesök. 

Marmorfoajén

I samband med föreställningar på Stora scenen erbjuder vi ett härligt utbud av salta och söta smaker, mousserande, vin, öl och alkoholfritt. Välkommen till Marmorfoajén som öppnar en timme innan föreställningen. Håller även öppet för pausservering.

Dramatenterrassen

Öppet tisdag–lördag från kl 16.00.
Terassen är stängd midsommarhelgen.

LILLA SCENEN

Restaurang Frippe

Långt ifrån komplicerade menyer och avancerade koncept välkomnar vi till en kravlös atmosfär. På Stockholms hetaste restauranggata vill vi vara det avslappnade alternativet, och med en låg tröskel in önskar vi att alla delar ska genomsyras av samma avslappnade känsla. Hos oss finns inget på menyn du inte kan uttala eller känner igen. Här möts skådespelare, teaterbesökare och du och jag för att äta gott och prisvärt! Kom förbi för AW med kollegor eller en härlig middag med vänner och familj. Varmt välkomna till restaurang Frippe! Boka bord