Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Köp tidigt-rabatt

Köp biljetter innan 10 april och få 20% rabatt på höstens premiärer. Använd koden HÖSTEN2023 för att aktivera erbjudandet. Läs mer

Mat och dryck

Servering i samband med föreställning

Ser du en föreställning på Stora scenen kan du förbeställa dryck och lättare förtäring till pausen i Marmorfoajén. Du kan förbeställa fram till klockan 22:00 dagen före aktuell föreställning, vid fullbokat stänger förbeställningen tidigare.

Ser du en föreställning på Lilla scenen kan du förbeställa mat och dryck innan föreställning eller till paus. För bordsbokning till Restaurang Frippe, följ länken nedan.

Dramatenrestaurangerna är kontantfria. Du kan betala via kort eller Swish.

Förbeställning Stora scenen
Förbeställning Lilla scenen
Förbeställning Målarsalen
Boka bord Restaurang Frippe
Boka middag Arv (heldagsföreställning, endast förbeställning)

Dramatenhuset, Nybroplan
Stora scenen, Målarsalen, Tornrummet, Lejonkulan

Almlöfsgatan 1 
Lilla scenen

DRAMATENHUSET 


Paulíkafét

I samband med föreställningar på Stora scenen erbjuder Paulíkafét Pintxos på surdegsbröd, hemgjorda bakverk och något gott i glasen. Paulíkafét öppnar en timme innan föreställning och håller öppet för pausservering.

Paulíkafét erbjuder även Afternoon Tea. Du är välkommen att boka oavsett om du ska se en föreställning eller bara vill njuta av Dramatens anrika miljö. Sittningen är två timmar. 

Marmorfoajén

I samband med föreställningar på Stora scenen erbjuder vi ett härligt utbud av salta, syrliga och söta smaker, samt mousserande, vin, öl och alkoholfritt. Marmorfoajén öppnar en timme innan föreställning och håller även öppet för pausservering. 

LILLA SCENEN


Restaurang Frippe

Välkommen till Dramatens bakficka! Restaurang Frippe är en familjär kvarterskrog med modern mat och den perfekta mötesplatsen för dig som ska på teater.

Boka bord

Lilla scenens foajé

I samband med föreställningar på Lilla scenen erbjuder Dramatenrestaurangerna Pintxos på surdegsbröd, hemgjorda bakverk och något gott i glasen. Foajén öppnar en timme innan föreställning och håller öppet för pausservering.