Pr Informationschef Ledigatjänster

Press och PR-ansvarig

Motiveras du av att kommunicera samt skapa relation och publicitet på ett kvalificerat och öppet sätt? Inser du vikten av strategi, har förmågan att uttrycka dig precist och korrekt och gillar tempot när det plötsligt uppstår en kommunikationsmöjlighet?
Skicka ansökan
Dramaten Fasad Vinter

Teknisk chef

Som Teknisk chef har du en central roll för hela teaterverksamhetens framdrift och utveckling. Utöver en plats i Dramatens ledningsgrupp arbetar du i nära samarbete med Teaterchef och Produktionschef samt med Ekonomi-, Fastighets- och Planeringsavdelning.
Skicka ansökan
Dramatens Stora scen sett från första raden.

Intresseanmälan: ensemble

Är du intresserad av att arbeta som skådespelare, statist, dansare eller musiker? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.
Skicka intresseanmälan
Dramatenhusets entré sett från Strandvägen.

Intresseanmälan: övriga tjänster

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration eller övrigt? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.
Skicka intresseanmälan
Statyen av Margaretha Krook.

Prenumerera på våra lediga tjänster

Vill du få ett mail när Dramaten annonserar om en ledig tjänst? Då ska du prenumerera på lediga tjänster. Ange i formuläret vilken slags tjänst du är intresserad av. Vid problem med inloggning var god kontakta [email protected]
Prenumerera på lediga tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor