Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Vaccinationsbevis införs i december

Från och med den 1 december behöver alla besökare över 18 år kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis samt ID. Läs mer

Omid Khansari

Aktuell med

Denytterstaminuten Listing FINAL

Den yttersta minuten

Läs mer
Khansari Omid S

Utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö 1998-2002.

Omid har medverkat i många tv-program och filmer, som MidnattssolSå mycket roligareLivet i bokstavslandet och Boy machine. Många minns honom nog i rollen som Ismael i De Drabbade från 2003 eller från sketcherna i ungdomsprogrammet Raggadish från samma period.

Omid har arbetat på teatrar som Stockholm Stadsteater, Dramaten, Backa Teater och Gävleborg Folkteater. 2013 gjorde han rollen som Hamlet i Hamlet på Örebro länsteater.

På Dramaten har han medverkat i en mängd produktioner, bland andra Kristina Lugns Hej det är jag igen, regi av Sara Geise, The Mental States of Sweden, regi Mattias Andersson, Den girige, regi Gösta Ekman. På Kulturhuset/Stadsteatern har han medverkat i En rackarns långhelg i regi av Maria Blom och även nyligen i Våra drömmars stad, regi Linus Tunström samt Onåd, regi Dritëro Kasapi.