Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Vanliga frågor

Hur bokar man skolbiljetter?

Om du vill boka biljetter för en skolklass, kontakta oss via [email protected]

Ange följande information: föreställning, önskat datum, ditt namn, mejladress och telefonnummer, skola, antal lärare, antal elever, organisationsnummer och faktureringsadress.  

Alla Unga Dramatens föreställningar: 60 kr

Stora scenen, tisdag-torsdag:
Parkett, 1:a raden 75 kr
Övriga platser 60 kr

Lilla scenen, tisdag-torsdag: 75 kr

Övriga scener, tisdag-torsdag: 75 kr

När är biljettkassan öppen?

Biljettkassans öppettider och kontaktuppgifter finner du här

Hur kan vi förbereda oss inför och bäst fortsätta diskutera efter teaterbesöket?

Vi tar fram lärarhandledning till samtliga Unga Dramatens föreställningar och även till utvalda produktioner ur Dramatens repertoar. Lärarhandledningen ligger från premiärdatum på föreställningssidan. 

När ska vi vara på plats innan föreställningen?

För att föreställningen ska komma igång på utsatt tid är det viktigt att ni är på plats cirka 20 minuter innan. Om ni skulle var sena är det bra att ringa Dramatens växel 08-665 61 00, så har vi bästa beredskapen för att ta emot er.

Får man fotografera?

Att fotografera med kamera eller sin mobil är inte tillåtet inne i salongen. Du får inte heller göra några ljudupptagningar.

Kan man vara prao hos er?

Ibland tar vi emot praoelever på Unga Dramaten. Kontakta oss på [email protected]

Kan man äta matsäck?

Det går bra att äta matsäck eller ha fruktstund i vår foajé när ni ser föreställningar i Målarsalen eller i Lejonkulan. Vi öppnar foajén 1 timme innan föreställningen börjar och håller öppet så länge ni äter efter föreställningen. Meddela oss om ni har med er matsäck när ni bokar era biljetter.

Finns det rullstolsplatser?

Alla Dramatens scener har rullstolsplatser. För att boka rullstolsplats, ring biljettbokningen 08-667 06 80. Vi har också rullstolsanpassad toalett.

Finns det garderob?

Vår garderob är obemannad men dörren in till foajén är alltid stängd och en publikvärd finns alltid på plats. Om du har tappat eller glömt något när du varit hos oss, kontakta: [email protected].