Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Vaccinationsbevis

Alla besökare över 18 år behöver visa upp ett giltigt vaccinationsbevis med QR-kod samt ID. Läs mer

Vanliga frågor

Hur bokar man skolbiljetter?

Kontakta [email protected]
Pris för elever och lärare är 60 kronor per biljett för Unga Dramaten-uppsättningar samt 60 till 150 kr för övriga uppsättningar. Biljetter och faktura skickas till skolan.

När är biljettkassan öppen?

Biljettkassans öppettider och kontaktuppgifter finner du här

Hur kan vi förbereda oss inför och bäst fortsätta diskutera efter teaterbesöket?

Till alla våra föreställningar finns det ett inspirationsmaterial som går att ladda ner: xxx. Här finner du material som kan vara bra att gå igenom innan ni ser föreställningen och undersom ni kan jobba vidare med tillsammans efter att ni besökt Dramaten.

När ska vi vara på plats innan föreställningen?

För att föreställningen ska komma igång på utsatt tid är det viktigt att ni är på plats cirka 20 minuter innan. Om ni skulle var sena är det bra att ringa Dramatens växel 08-665 61 00, så har vi bästa beredskapen för att ta emot er.

Får man fotografera?

Att fotografera med kamera eller sin mobil är inte tillåtet inne i salongen. Du får inte heller göra några ljudupptagningar.

Kan man vara prao hos er?

Ibland tar vi emot praoelever på Unga Dramaten. Kontakta oss på [email protected]

Kan vi gå en guidad tur?

Om du och din klass är intresserad av att gå en guidad tur på Dramaten kontaktar ni [email protected] eller ringer 08-667 06 80. Priset är 650 kr för en grupp på max 30 personer.

Kan man äta matsäck?

Det går jättebra att äta matsäck eller ha fruktstund i vår foajé. Vi öppnar foajén 45 minuter innan föreställningen börjar. Vi håller öppet så länge ni äter efter föreställningen.

Finns det rullstolsplatser?

Alla Dramatens scener har rullstolsplatser. För att boka rullstolsplats, ring biljettbokningen 08-667 06 80. Vi har också rullstolsanpassad toalett.

Finns det garderob?

Vår garderob är obemannad men dörren in till foajén är alltid stängd och en publikvärd finns alltid på plats. Om du har tappat eller glömt något när du varit hos oss, kontakta: [email protected].