Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Händel With Care

George Friedrich Händels mest älskade arior och körverk som ni aldrig hört dem förut

RJK Sommarkonsert22 Poster
Premiär
26 januari 2024
Speltid
1 tim 10 min, ingen paus

Om uppsättningen

En musikalisk helhetsupplevelse med George Friedrich Händels mest älskade arior och körverk som ni aldrig hört dem förut.

Romeo & Julia Kören har i denna sin nyaste konsert rivit upp, omfamnat och med varsam hand omformat några av Händels evigt populära sånger för att klä dem i en ledigare skrud och föra dem ännu närmare hjärtat.

Romeo & Julia Körens unika scenspråk och tilltal har hyllats av publik och kritiker på festivaler världen över sedan gruppen bildades 1991 på Dramaten. Konstnärlige ledaren Benoît Malmberg har genom åren expanderat och experimenterat med gruppens artistiska uttryck för att utvidga och utveckla konserten som konstart. Turnéer har fört ensemblen till 40 olika länder och i Sverige har de medverkat under fem Nobelbanketter och vid Kronprinsessan Viktorias bröllop.

Biljetter

fredag 26 januari 19:00Stora scenen
Köp biljetter
Skickligt, underhållande - och strålande vackert. Romeo & Julia Kören omformar sångerna till fantasifulla och lediga tolkningar som går rakt in i hjärtat.
Norrtälje Tidning

Medverkande

Foto
Urban Wedin