Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Köp tidigt-rabatt

Köp biljetter innan 10 april och få 20% rabatt på höstens premiärer. Använd koden HÖSTEN2023 för att aktivera erbjudandet. Läs mer

Händel With Care

George Friedrich Händels mest älskade arior och körverk som ni aldrig hört dem förut

RJK Sommarkonsert22 Poster
Premiär
15 april 2023
Speltid
1 tim 10 min, ingen paus

Om uppsättningen

30-årsjubilerande Romeo & Julia Kören har i denna sin nyaste konsert rivit upp, omfamnat och med varsam hand omformat några av Händels evigt populära sånger för att klä dem i en ledigare skrud och föra dem ännu närmare hjärtat.

Romeo & Julia Körens unika scenspråk och tilltal har hyllats av publik och kritiker på festivaler världen över sedan gruppen bildades 1991 på Dramaten. Konstnärlige ledaren Benoît Malmberg har genom åren expanderat och experimenterat med gruppens artistiska uttryck för att utvidga och utveckla konserten som konstart. Turnéer har fört ensemblen till 40 olika länder och i Sverige har de medverkat under fem Nobelbanketter och vid Kronprinsessan Viktorias bröllop.

Biljetter

lördag 15 april 16:00Marmorfoajén
UtsåltKöp biljetter
söndag 16 april 13:00Marmorfoajén
Få biljetter kvarKöp biljetter
söndag 16 april 16:00Marmorfoajén
UtsåltKöp biljetter
söndag 23 april 13:00Marmorfoajén
UtsåltKöp biljetter
Skickligt, underhållande - och strålande vackert. Romeo & Julia Kören omformar sångerna till fantasifulla och lediga tolkningar som går rakt in i hjärtat.
Norrtälje Tidning

Medverkande

Foto
Urban Wedin