Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Hösten 24

List Kung Lear

Kung Lear

En mångbottnad berättelse om makt, arv, generationskrockar och ett rike i kaos med Peter Andersson i titelrollen.
Läs mer
List Kärlek På Svenska

Kärlek på svenska

En lekfull uppsättning med både svärta och humor, där även skådespelarna konfronteras med sina egna erfarenheter av kärlek.
Läs mer
List Titta En Älg 2

Titta en älg

En hyllning till den egensinniga, djupsinniga, absurt roliga och helt unika dramatikern Kristina Lugn, där pjäsen Titta en älg hemsöks av scener, rollfigurer, dikter och citat ur andra Lugn-verk.
Läs mer
List Vredens Druvor

Vredens druvor

Ett episkt drama om flykt, framtidsdrömmar, kapitalism och solidaritet. Om bomullens törst efter vatten, om bankernas vinstbegär och om de lockande hägringarna i väst.
Läs mer
List Noren Kollage

Fem scener Norén

Lars Noréns dramatik flyttar in i Markus Öhrns säregna universum. En värld som kännetecknas av karaktäristiska masker, förvrängda röster och avskalade rum.
Läs mer
Kardinalerna List

Liv och död Strömquist

Liv Strömquists verk blir för tredje gången teater på Dramaten. Det handlar om småpåvar, nyfrälsta experter och sexiga föreläsare. Om potential och self care. Om hur bra vi mår av att få ge andra goda råd.
Läs mer
Arv 1 1741 Listing

Arv

En heldagsföreställning i två delar där vi möter ett antal homosexuella män i New York. Här möts den yngre generationen som lever ett liv i relativ frihet – och den äldre som överlevde AIDS-epidemin och ett samhälle fullt av förtryck.
Läs mer
List Or Lan Do

OR-LAN-DO

OR-LAN-DO är en pjäs om stora existentiella frågor som ensamhet, döden och identitet, där fantasins kraft blir en väg ut ur mörkret. Fritt efter Virginia Woolfs klassiker Orlando.
Läs mer
List Kattpromenaden

Kattpromenaden

En pjäs för 3-åringar och uppåt, baserad på Sara Lundbergs hyllade bok med samma namn. I boken fick vi följa berättelsen ur människans perspektiv, i pjäsen får katten vara i centrum.
Läs mer
List Avig

Avig

Avig är ett dansverk för barn i mellanstadiet om att fatta mönstret och hitta den räta sidan, om att komma till rätta med sig själv, passa in i kroppen, gruppen, rummet och världen.
Läs mer
Teckna En Tant List

Teckna en tant

I Teckna en tant får barn under inspirerande ledning måla av den åldrande kroppen klädd i historiska kostymer från Dramatens kostymförråd.
Läs mer
List Antigone 2

Antigone in the Amazon

Gästspel om en modern tragedi – en del av Bergmanfestivalen.
Läs mer
List Lindita 2

Goodbye, Lindita

Hyllat ordlöst gästspel från Grekland ­– en del av Bergmanfestivalen.
Läs mer

Håll koll!

Prenumerera på Dramatens nyhetsbrev

Vill du veta vad som händer på Dramaten?
Vill du vara först att få reda på när vi släpper biljetter?