Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Språk och tillgänglighet

Som nationalscen både ska och vill Dramaten vara tillgänglig för just dig. Därför är vi noga med att ständigt utveckla och förbättra möjligheten att besöka oss, inte minst för dig med rullstol, behov av hörhjälpmedel eller andra behov/önskemål.

I mars 2023 påbörjas arbetet med att tillgänglighetsanpassa Dramatens huvudentré, där den tillfälliga hissen ska ersättas med en permanent integrerad hiss.

Tillgänglighet

Textade föreställningar för hörselskadade

Dramaten har ett textningssystem som möjliggör att hörselskadade och döva kan ta del av våra föreställningar. Skådespelarnas repliker presenteras på en display som du får låna av publikvärdarna innan du går in i salongen.

Vid biljettköp behöver du inte ange att du önskar en display. Var dock observant över att just den föreställning du vill se textas. Information om vilka föreställningar som är textade finns på respektive pjässida.

Vänligen kontakta [email protected] för mer information och specifika datum.

Tillgänglighet för dramaten.se

Dramaten står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Det här dokumentet beskriver hur dramaten.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.