Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

EN UNIK MILJÖ MED HISTORIA

Dramaten, centralt beläget i Stockholm, erbjuder en både spektakulär och lättillgänglig miljö för ert möte, gala eller lansering. Husets rika historia och spännande dagliga verksamhet skapar en inspirerande atmosfär för alla slags event, stora som små. Vi strävar efter att skapa de bästa förutsättningarna för gästande evenemang. Oavsett om ni planerar ett intimt styrelsemöte eller en stor storslagen fest, har Dramaten utmärkta alternativ. Skapa minnen som varar genom att erbjuda era gäster en upplevelse utöver det vanliga i ett magiskt teaterhus.
Storascen 005

Stora scenen

Stora scenen är Dramatens huvudscen och invigdes 1908. En storslagen plats med vackra takmålningar, bladguld och sammet där historiens vingslag känns tydligt. Här har de flesta av Sveriges stora aktörer uppträtt genom åren. Salongen rymmer 720 personer fördelat på parkett och tre rader. Full teknisk utrustning finns.
Lillascen R17 R18 P353 355 P372 373

Lilla scenen

En scen som erbjuder en avskalad miljö med stora möjligheter, som kännetecknas av en intim känsla mellan scen och salong. Bekväma stolar i sluttande lutning mot scenen gör att alla platser är närmast likvärdiga. Salongen rymmer ca 300 personer sittande besökare. Full teknik finns.
Styrelserummet MS 001 Lowres

Styrelserummet

I anslutning till Dramatens kostymateljéer ligger Styrelserummet, ett trivsamt rum för upp till 16 personer. Teknisk utrustning anpassad för möten samt whiteboard finns tillgängligt. Rummet passar för mindre evenemang som mår bra av en lugn miljö.
A7402308 Marmor

Marmorfoajén

I Marmorfoajén, det största publika utrymmet på Dramaten, samlas publiken i pauserna på föreställningar på Stora scenen. En rikt dekorerad marmorsal med förgyllda detaljer och storslagna målningar av bland andra Carl Larsson. Från Marmorfoajén når man Dramatenterrassen med en magnifik utsikt över Nybroviken. Rummet rymmer ca 200 stående eller 140 sittande besökare. Viss teknik kan erbjudas, som mindre scen och mikrofon.

Kontakta oss

Kontakta Josephine Alhanko, projektledare externa relationer, för att boka en exklusiv rundtur och upptäcka hur Dramaten kan bli platsen för ert nästa event! 

E-post: [email protected]