Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

En unik partner för kreativ verksamhetsutveckling

Ett partnerskap med Dramaten innebär att ni aktivt bidrar till att främja vårt kulturliv. Det är ett engagemang som ger ert företag en meningsfull koppling till teatern och kulturen. Tillsammans kan vi driva projekt som stärker utvecklingen av teatern och bevarandet av vår kulturhistoria. Som partner får ni såklart också möjlighet att ta del av de fantastiska konstnärliga upplevelser ni är med och bidrar till.
Entre LED MS 011 Lowres

Exklusiva förmåner

För en årlig donation på 350 000 kr eller mer blir ni en stolt partner och en viktig del av Dramatens framtid. Som tack för ert värdefulla bidrag får ni ta del av exklusiva förmåner, inklusive premiärinbjudningar, tillgång till KAK-logen, specialarrangemang bakom kulisserna, guidningar och möten med skådespelare och teaterchef. För att ytterligare hedra ert stöd kommer möjligheten finnas att ha ert namn på en dekal i vår entré.
Rök ligger över Stora scenen som är upplyst i rött.

Våra värderingar och visioner

Vi tackar nej till samarbete om vi känner att en eventuell partner inte delar våra värderingar och vision. Diskriminerande agerande tolereras inte, och vi väljer inte partners som företräder områden som kan uppfattas som skadliga enligt svensk lag. Det inkluderar alkoholvarumärken av kategorin starksprit, tobaksprodukter i alla former, företag inom krigsindustri/pornografi/vadslagning, samt företag som inte följer kraven på mänskliga rättigheter i produktion. Bli partner med Dramaten – ert stöd blir en kreativ kraft för framtidens konst och kultur!

Kontakta oss

Kontakta Josephine Alhanko, projektledare externa relationer, för mer information.

E-post: [email protected]