Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Gruppbokningar

Besök Dramaten

Är ni ett större sällskap som ska besöka oss? Passa på att uppleva vad huset har att erbjuda i kombination med en teaterupplevelse. Varför inte boka en guidad visning eller god mat och dryck? Vi hjälper er gärna att paketera en helhetsupplevelse utifrån era önskemål.

A7404140

Biljettbokning

Teater är till för att upplevas tillsammans! Ta med dig kollegor, familj eller vänner på en oförglömlig teaterupplevelse i Dramatens vackra lokaler. 10% rabatt på ordinarie pris för grupper om 10 personer eller fler. Gäller ordinarie repertoar på Stora och Lilla scenen.
Biljettbokning
2111 Stämningsbilder 190K8 2

Guidade visningar

Sveriges nationalscen för talteater grundades 1788 av Gustav III och har en lång och spännande historia. Dagens teaterbyggnad stod klar 1908 och under visningen får du veta mer om arkitekturen, konsten, våra fem scener och de olika yrkesgrupper som arbetar med uppsättningarna.
Guidade visningar
Paulikafét 0582

Mat och dryck

Börja gärna ert besök hos oss med en bit mat och dryck. Vi erbjuder middagsmenyer, kaffe och kaka, mousserande vin med tilltugg och afternoon tea. Alltid i våra trevliga teatermiljöer!
Mat och dryck