Dramaten har beslutat att ställa in alla föreställningar i Dramatenhuset till och med 30 april 2021. Läs mer

Hur bokar man skolbiljetter?

Kontakta gruppbokningen via epost: [email protected]. Pris för elever och lärare är 60 kronor per biljett för Unga Dramaten-uppsättningar samt 60–150 för övriga uppsättningar. Biljetter och faktura skickas till skolan.

När är biljettkassan öppen?

Biljettkassans öppettider och kontaktuppgifter finner du här.

Hur kan vi förbereda oss inför och bäst fortsätta diskutera efter teaterbesöket?

Till alla våra föreställningar finns det ett inspirationsmaterial som går att ladda ner från vår webbplats, se här. Där finns både förarbeten som kan vara bra att gå igenom och efterarbeten som ni kan jobba vidare med tillsammans.

När ska vi vara på plats innan föreställningen?

För att föreställningen ska komma igång på utsatt tid är det viktigt att ni är på plats cirka 20 minuter innan. Om ni skulle var sena är det bra att ringa Dramatens växel 08-665 61 00, så har vi bästa beredskapen för att ta emot er.

Får man fotografera?

Att fotografera med kamera eller sin mobil är inte tillåtet inne i salongen. Du får inte heller göra några ljudupptagningar.

Kan man vara prao hos er?

Ibland tar vi emot praoelever på Unga Dramaten. Skicka e-post till [email protected] och fråga.

Kan vi gå en guidad tur?

Om du och din klass är intresserad av att gå en guidad tur på Dramaten vid Nybroplan ska ni maila [email protected] eller ringa 08-667 06 80. Priset är 650 kr för en grupp på max 30 personer.

Kan man äta matsäck?

Det går jättebra att äta matsäck eller ha fruktstund i vår foajé. Vi öppnar foajén 45min innan föreställningen och håller öppet så länge ni äter efter föreställningen.

Finns det rullstolsplatser?

Entrén till Unga Dramaten ligger inte i markplan men runt hörnet på Nybrogatan 2 har vi hiss så det är lätt att komma in. För att boka rullstolsplats, ring biljettbokningen 08-667 06 80. Vi har också rullstolsanpassad toalett.

Finns det garderob?

Vår garderob är obemannad men dörren in till foajén är alltid stängd och en publikvärd finns alltid på plats. Om du har tappat eller glömt något när du varit hos oss, skicka e-post till [email protected].