Samtal om mannen

Samtal Om Mannen PORTRAIT 3
Premiär
6 oktober
Speltid
60 min
Info

ca 120 platser

Om uppsättningen

Möt komikern Bianca Kronlöf, föreläsaren Peter Rung och psykoterapeuten Anneli Svensson i ett samtal om maskuliniteter och manlighet, hur samhället bemöter offer och förövare samt vilka normer som behöver förändras. Samtalet knyter an till tematiken i pjäsen Ambulans som ges på Dramaten under hösten.

Bianca Kronlöf är komiker, skådespelare och debuterade i september med boken ”Brev till mannen”, där hon skriver brev till fler män hon mött genom livet. Brev om känslor, sex, våld, maskulinitet.

Peter Rung är föreläsare och utbildare inom våldsprevention och en av initiativtagarna till Huskurage.

Anneli Svensson är socionom och legitimerad psykoterapeut som arbetar med och har lång erfarenhet av bemötande, stöd och behandling av både offer och förövare. Hon är drivande i utvecklingen av psykologisk behandling för personer utsatta för hatbrottsrelaterade trauman och våld i nära relation.

Deltagare: Bianca Kronlöf, Anneli Svensson och Peter Rung

Samtalsledare: Anna Kölén, dramaturg på Dramaten

Biljetter

om mannenonsdag 6 oktober 19:00Målarsalen
UtsåltKöp biljetter

Se även

Ambulans Cover2

Ambulans

Ambulans är en nyskriven och redan prisbelönad pjäs som balanserar mellan myt och verklighet. Med referenser till bland annat Dantes Inferno griper den rakt in i den högaktuella debatten om våld mot kvinnor i hemmet.
Läs mer

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor