Påklädare (timanställning)

Vi söker en Påklädare för timanställning inom Kostymavdelningen. Arbetstiderna är flexibla och vi söker främst dig som har möjlighet att arbeta kvällar och helger. I produktion kommer du i huvudsak att arbeta med påkläderi och kostymvård. I arbetet ingår att aktivt och självständigt driva påklädararbetet och kostymvård i tilldelad produktion.

Läs mer och ansök

Löneadministratör

Vi söker en löneadministratör till vår ekonomiavdelning som består av fyra personer varav två hanterar löneprocessen för cirka 600 anställda. Utöver löneadministration kommer du att arbeta cirka 20 % med löpande ekonomiarbete.  

Läs mer och ansök

Personalhandläggare

Du kommer att arbeta på Dramatens personalavdelning med att stödja, utveckla och coacha Dramatens chefer och medarbetare. Avdelningen består av tre–fyra medarbetare där vi tillsammans arbetar för att på bästa sätt stödja och utveckla Dramatens verksamhet inom HR-området.  

Läs mer och ansök

Intresseanmälan: ensemble

Intresseanmälan: ensemble

Är du intresserad av att arbeta som skådespelare, statist, dansare eller musiker? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till ensemblen!

Intresseanmälan: övriga tjänster

Intresseanmälan: övriga tjänster

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration eller övrigt? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till övriga tjänster!

Prenumerera på våra lediga tjänster

Prenumerera på våra lediga tjänster

Vill du få ett mail när Dramaten annonserar om en ledig tjänst? Då ska du prenumerera på lediga tjänster. Ange i formuläret vilken slags tjänst du är intresserad av.

Vid problem med inloggning var god kontakta support@hr-manager.se

Prenumerera på våra lediga tjänster

Dramatens kostymateljé

Filmer från våra ateljéer

På vår videotjänst Dramaten Play får du se hur arbetet går till i våra ateljéer. Följ med in i kostymateljén, perukateljén, maskateljén och dekorateljén! 

Se filmerna på Dramaten Play