Information med anledning av corona­viruset

Men ingen regel utan undantag, Unga Dramatens hyllade Världen runt Rut är på turné med Parkteatern. Dramaten ger också direktsända föreställningar och samtal digitalt, och visar också en lång rad föreställningar, på Dramaten Play.

Vi arbetar samtidigt för fullt för att vara redo att öppna ridåerna till hösten, då vi hoppas och tror att vi har glädjen att återigen kunna välkomna publik till salongerna.

Prenumerera på Dramatens nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om förändringar i vår repertoar och andra nyheter! Anmäl dig här

All verksamhet på Dramaten bedrivs så att risken för smitta minimeras. Dramaten har tagit fram tydliga riktlinjer för samtliga medarbetare. Riskbedömningar genomförs kontinuerligt och vi utgår ifrån och följer lagar, förordningar, Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer. Vidare arbetar Dramaten med konsulterad smittskyddsläkare samt företagshälsovård i arbetet att säkerställa minimal smittspridning. I rollen som arbetsgivare använder Dramaten testning som ett komplement till andra åtgärder. 

Alla med biljett till en inställd föreställning kontaktas via mejl och återbetalas* automatiskt (glöm inte att betala eventuell faktura från Qliro).

*Om vi saknar uppgifter för att kunna genomföra en återbetalning kontaktar vi dig på den mejladress som du använde när du köpte din biljett. På grund av högt tryck på kundservice kan din återbetalning ta tid, vi hanterar alla ärenden i datumordning och arbetar så snabbt vi kan.

Hittar du inte det du letar efter? Mer information finns på sidan vanliga frågor.

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor