Information med anledning av corona­viruset

Välkommen på teater i höst!

Regeringens beslut om att restriktionerna tas bort från och med den 29 september innebär att Dramaten öppnar upp med fulla salonger från och med 1 oktober. I och med detta har vi utökade möjligheter att erbjuda hörhjälpmedel i våra salonger igen.

Logga in på Mina sidor

Vilka rutiner gäller på Dramaten när hela teatern öppnar igen?

Riskbedömningar genomförs kontinuerligt och vi utgår ifrån och följer lagar, förordningar, Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer. 

Vad gör Dramaten om smittan ökar igen och reglerna ändras?

Dramaten följer kontinuerligt utvecklingen och samhällets regler.

Vad anser Dramaten om vaccinpass?

Dramaten följer regeringens lagar och förordningar, Dramaten kan inte ta egna beslut om vaccinpass.

Vi är flera personer som ska gå på föreställning, men vi köpte biljetter när salongerna hade corona-avstånd. Kan jag byta biljetterna så vi får sitta tillsammans?

Du kan enkelt byta biljetterna på vår hemsida genom att logga in på Mina sidor. Då bokar du av biljetterna och använder tillgodobeloppet för att boka nya biljetter. Vänligen notera att det tyvärr inte är någon garanti för att det finns platser kvar, väljer du att boka om och köpa nya gör du helt enkelt ett nytt köp. Kundservice har tyvärr inte möjlighet att hjälpa till med ombokning av redan köpta platser.

Jag vill inte ha mina biljetter nu när distansen i salongerna tas bort, vad gör jag?

Du kan enkelt omboka eller avboka dina biljetter på vår hemsida genom att logga in på Mina sidor. Vid avbokning får du ett tillgodobelopp att använda till en annan gång. Vi återbetalar endast vid inställda föreställningar.

Måste jag sitta på den plats som anges på biljetten?

Ja – det är viktigt att sitta på angivna platser.

All verksamhet på Dramaten bedrivs så att risken för smitta minimeras. Dramaten har tagit fram tydliga riktlinjer för samtliga medarbetare. Riskbedömningar genomförs kontinuerligt och vi utgår ifrån och följer lagar, förordningar, Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer. Vidare arbetar Dramaten med konsulterad smittskyddsläkare samt företagshälsovård i arbetet att säkerställa minimal smittspridning. I rollen som arbetsgivare använder Dramaten testning som ett komplement till andra åtgärder.

Hittar du inte det du letar efter? Fler frågor och svar finns på sidan vanliga frågor.

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor