Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Vaccinationsbevis

Alla besökare över 18 år behöver visa upp ett giltigt vaccinationsbevis med QR-kod samt ID. Läs mer

Ombud

Dramatens ombud är spindlarna i nätet på arbetsplatser, i föreningar, i kompisgäng och på skolor. De som gör att folk träffas och kommer iväg– helt enkelt eldsjälar som brinner för att fler ska se teater!

Mejla [email protected] för att anmäla dig som ombud.

Ombud på ett företag, i en förening - eller som privatperson

Dramatens ombud är återförsäljare av Dramatens biljetter och ger kollegor, vänner och bekanta möjlighet att se Dramatens uppsättningar med 20% rabatt på ordinarie repertoar. För att kvalificera sig som ombud köper du minst 30 biljetter per säsong och får många fina erbjudanden under din säsong som ombud.

Under hösten 2021 fortsätter vi att arbeta vidare med konceptet och erbjudanden för ombud och håller nu på att sätta ihop en referensgrupp.

Om du är intresserad av att delta i referensgruppen går det bra att skicka e-post till oss på [email protected], märk ämne Referensgrupp Ombud så kontaktar vi er.

SKOLOMBUD

Som lärare, pedagog eller kultursekreterare har du möjlighet att bli skolombud. Dramatens skolombud är ambassadörer för både Dramaten och Unga Dramaten.

Förutom nyhetsbrev med information om föreställningar och biljettsläpp så bjuds du även in till inspirationskvällar och lärarvisningar.

Varmt välkommen som skolombud på Dramaten!

Anmäl dig till [email protected] med skola, namn och årskurs/stadium.

BETALNING

Företags- och föreningsombud kan köpa biljetter på faktura. Privata ombud betalar med kort, via direktbetalning eller med webbfaktura.

Köp- och användavillkor

Integritetspolicy