Ombud

Dramatens ombud är spindlarna i nätet på arbetsplatser, i föreningar, i kompisgäng och på skolor. De som gör att folk träffas och kommer iväg– helt enkelt eldsjälar som brinner för att fler ska se teater!

Mejla [email protected] för att anmäla dig som ombud.

Ombud på ett företag, i en förening - eller som privatperson

Dramatens ombud är återförsäljare av Dramatens biljetter och ger kollegor, vänner och bekanta möjlighet att se Dramatens uppsättningar med 20% rabatt på ordinarie repertoar. För att kvalificera sig som ombud köper du minst 30 biljetter per säsong och får många fina erbjudanden under din säsong som ombud.

Under hösten 2021 fortsätter vi att arbeta vidare med konceptet och erbjudanden för ombud och håller nu på att sätta ihop en referensgrupp.

Om du är intresserad av att delta i referensgruppen går det bra att skicka e-post till oss på [email protected], märk ämne Referensgrupp Ombud så kontaktar vi er.

Skolombud

Som lärare på en skola har du möjlighet att bli skolombud. Dramatens skolombud är ambassadörer för både Dramaten och Unga Dramaten.

För att kvalificera sig som skolombud ska du köpa minst 10 biljetter per år. Priset ligger mellan 60kr–150kr beroende på scen och föreställning. Samma pris för medföljande lärare.

Skolombud bjuds in till inspirationskvällar cirka två gånger per år. Dessutom kommer skolombudet få träffa skådespelare och regissörer. Dramatens skolombud får information om våra uppsättningar och möjlighet att förhandsboka biljetter. Dramatens skolombud kommer även i mån av plats att bli inbjuden tillsammans med en kollega till lärarvisningar av vissa av Dramatens produktioner så att ni sedan själva kan bestämma om det skulle passa för just era elever. Unga Dramaten har 5 målgrupper: Förskolan, Lågstadiet, Mellanstadiet, högstadiet och Ung vuxen (från 15 år).
Skolombud kan betala biljetter mot faktura.

Betalning

Företags- och föreningsombud kan köpa biljetter på faktura. Privata ombud betalar med kort, via direktbetalning eller med webbfaktura.

Köp- och användavillkor

Integritetspolicy

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor