Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen, för att samla besöksstatistik och för marknadsföring.

Läs mer om hur vi använder kakor

Ombud

Dramatens ombud är spindlarna i nätet på arbetsplatser, i föreningar, i kompisgäng och på skolor. De som gör att folk träffas och kommer iväg– helt enkelt eldsjälar som brinner för att fler ska se teater! Som ombud får du flera fina erbjudanden per säsong.

Mejla [email protected] för att anmäla dig som ombud.

Ombud på ett företag, i en förening - eller som privatperson

Dramatens ombud är återförsäljare av Dramatens biljetter och ger kollegor, vänner och bekanta möjlighet att se Dramatens uppsättningar med 20% rabatt på ordinarie repertoar och pris på Stora och Lilla scenen. För att kvalificera dig som ombud köper du minst 30 biljetter per säsong. Till vald föreställning måste minst 10 biljetter bokas till samma datum. 

SKOLOMBUD

Som lärare, pedagog eller kultursekreterare har du möjlighet att bli skolombud. Dramatens skolombud är ambassadörer för både Dramaten och Unga Dramaten.

Förutom nyhetsbrev med information om föreställningar och biljettsläpp så bjuds du även in till inspirationskvällar och lärarvisningar.

Varmt välkommen som skolombud på Dramaten!

Anmäl dig till [email protected] med skola, namn och årskurs/stadium.

BETALNING

Företags- och föreningsombud kan köpa biljetter på faktura. Privata ombud betalar med kort, via direktbetalning eller med webbfaktura.

Köp- och användavillkor

Integritetspolicy