Information med anledning av coronaviruset. Läs mer

Företagsombud, föreningsombud och för dig som är privatperson.

Dramatens ombud är återförsäljare av Dramatens biljetter och ger kollegor, vänner och bekanta möjlighet att se Dramatens uppsättningar med 20% rabatt på ordinarie repertoar. För att kvalificera sig som ombud köper du 30 biljetter per säsong och får många fina erbjudanden under din säsong som ombud. Dramatens ombud får också 10% rabatt i våra restauranger på mat och alkoholfria drycker.

Vi håller även på att jobba vidare med koncept och erbjudande för ombud och håller nu på att sätta ihop en referensgrupp. 
Om ni är intresserade av att delta i referensgruppen går det bra att skicka e-post till oss på [email protected], märk ämne Referensgrupp Ombud så kontaktar vi er när det är dags. 

Ombud kan betala biljetter med faktura.

Skolombud

Som lärare på en skola har du möjlighet att bli skolombud. Dramatens skolombud är ambassadörer för både Dramaten och Unga Dramaten. 

För att kvalificera sig som skolombud ska du köpa minst 10 biljetter per år. Priset ligger mellan 60kr–150kr beroende scen. Medföljande lärare betalar detsamma. 

Skolombud kommer att bjudas in till inspirationskvällar cirka två gånger per år. Dessutom kommer Skolombudet få träffa skådespelare och regissörer. Dramatens skolombud får information om våra uppsättningar och möjlighet att förhandsboka biljetter. Dramatens skolombud kommer även i mån av plats att bli inbjuden tillsammans med en kollega till lärarvisningar av vissa av Dramatens produktioner så att ni sedan själva kan bestämma om det skulle passa för just era elever. Unga Dramaten har 5 målgrupper: Förskolan, Lågstadiet, Mellanstadiet, högstadiet och Ung vuxen (från 15 år). 
Skolombud kan betala biljetter mot faktura.

För att anmäla dig som ombud oavsett typ kan du maila oss på [email protected]

Välkommen med din anmälan!