Plats: Dramatenbaren
Speltid: cirka 1 timme och 15 minuter
Fri entré med biljett, klicka här för att boka.

Notera att biljetten inte garanterar sittplats. Om du vill försäkra dig om en sittplats, bokar du bord genom att skicka ett mail till Dramatenbaren.
Är biljetterna slutsålda? Misströsta inte! I mån av plats släpper vi fler biljetter allt eftersom. Du kan också chansa på sista minuten platser som släpps på plats 45 minuter innan eventet.

En serie föreställningar med nya dokumentära berättelser vid varje tillfälle.

Radioprogrammet Svenska berättelser bygger på lyssnarnas egna historier, skrivna och berättade av dem själva. Nu flyttar berättelserna, och lyssnarna, in på scenen i ett samarbete mellan Sveriges Radio och Dramaten.

Medverkar på scenen gör en lyssnare med sin egen berättelse, en musiker och en spoken word-artist. Regi av Niklas Mesaros, som även regisserar Spoken word på Dramaten. Producent och dokumentärt textansvarig: Ola Hemström, Sveriges Radio.

Radioprogrammet Svenska berättelser tilldelades våren 2013 Public Service klubbens Ikarospris för Erika Svantesson berättelse Det omöjliga valet.

24 januari – De sista rösterna

Inför Förintelsens minnesdag berättar de som ännu kan om sina upplevelser från andra världskrigets folkmord. Det blir en specialkväll med Susanna Christensen, överlevare från Bergen Belsen och Amanda Glans från Berätta vidare – ett nätverk av berättare som för vidare de personliga berättelserna från Förintelsen och andra storskaliga brott mot mänskligheten.

Poet: Karin Brygger
Musiker: Lisa Grotherus

Presenteras av

I samarbete med
 

Regi

Niklas Mesaros

Producent/dokumentärt textansvarig

Ola Hemström

Musik

Lisa Grotherus