Svante möter Beppe Wolgers

Om konserten

Datum: 7 april och 8 april 2018, Lilla scenen
Speltid: cirka 2 timmar, inklusive paus

Läs mer

För första gången ges Svante Thuressons rosade föreställning Svante möter Beppe Wolgers i Stockholm. Den 7 och 8 april intar han, tillsammans med Claes Crona Trio, Lilla scenen för att tolka ordkonstnären Beppe Wolgers låtskatter.

Svante möter Beppe Wolgers är en intim och personlig föreställning där Svante Thuresson framför många av Beppe Wolgers mest älskade texter. Med Beppes egna ord berättar Svante Thuresson om dennes uppväxt, tankar och liv. Med humor och värme kommer publiken nära textförfattaren, poeten och människan Beppe.

Med sig på scen har Svante Claes Crona Trio och tillsammans ger de oss sina tolkningar av låtar som Sakta vi gå genom stan, Vinter i skärgårn och Monicas vals. Föreställningen har tidigare turnerat runt om i Sverige och kommer nu för första gången till Stockholm.

Svante Thuresson är en av Sveriges främsta jazzsångare med en lång karriär bakom sig. Hans repertoar är bred och han har under åren framfört texter och sånger av bland andra Beppe Wolgers, Hasse & Tage, Povel Ramel, Monika Zetterlund och Cornelis Vreeswijk.  

Medverkande:
Svante Thuresson
Claes Crona, piano
Hans Andersson, bas
Johan Löfcrantz Ramsay, trummor

Spelschema

Datum Tid Platstillgång
Lördag 2018-04-07 20:00 Köp biljetter
Söndag 2018-04-08 16:00 Köp biljetter
Se fler föreställningar