Beatrice Eli – ShowgirlDramaten&

Om föreställningen

Datum: 12 december, Stora scenen
Marmorfoajén öppnar för förfest kl. 18.30

Läs mer

Dramaten förvandlas under en kväll med Beatrice Eli och hennes konsert Showgirl

Beatrice Eli intar Stora scenen för en Dramaten-exklusiv konsert den 12 december. Kvällen tar avstamp i showgirl-kulturen med extravagans både på scen och i salongen.  

Showgirl är inte bara en konsert utan också en berättelse. En berättelse som slår tillbaka på tvivlet du känner när du blir förminskad, om drivet att fortsätta framåt, om skörheten och skönheten i den. Showgirl är en berättelse som börjar redan i entrén, var den slutar återstår att se…

Beatrice Eli framför både redan släppta låtar och helt ny musik, ackompanjerad av glitter och överraskningar – allt för att skapa en magisk kväll där varken artist eller publik uppmanas att hålla tillbaka. Förvänta dig en show där ljus, kostym och dans smyckar Beatrice Elis musik!

Beatrice Eli har bland annat vunnit en P3 Guld för Årets pop med skivan Die Another Day och hyllades för hennes The Careful EP från förra året. 

Performance Concert är ett nytt format inom Dramaten& där en artist tillsammans med en regissör skapar en föreställning med teaterns verktyg. Det blir en dramatiserad konsertföreställning, som byggs av mötet mellan artist, text, skådespelare, scenografi och andra element från teaterscenen. Målet är en visuell föreställning med mycket musik och ett nytt publikmöte.

Presenteras av

Biljetter

  • Föreställning Tid Scen Platstillgång
  • Onsdag 12 december 20:00 Dramaten, Stora scenen Begränsad Köp biljett