Lediga tjänster

Attributör

Dramaten söker attributör  för vikariat inom vår scentekniska avdelning under hösten 2017. Tjänsten som attributör är specialistinriktad inom attribut men du arbetar gränsöverskridande med varierande uppgifter inom scen, ljus och ljud. Vi söker dig som har några års erfarenhet av teatertekniskt arbete inom attribut och som har god förståelse för hela det teatertekniska området. Du har goda kunskaper om och erfarenhet av datorer. Kunskaper inom Photoshop är meriterande. Vi ser gärna att du har teaterteknisk högskoleutbildning, eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt.

Läs mer om tjänsten

 

Ljudtekniker (vikariat)

Dramaten söker ljudtekniker för tidsbegränsad anställning inom vår scentekniska avdelning under hösten 2017. Tjänsten som ljudtekniker är specialistinriktad inom ljud men du arbetar gränsöverskridande med varierande uppgifter inom scen, ljus och attribut. Vi söker dig som har några års erfarenhet av teatertekniskt arbete inom ljud och som har god förståelse för hela det teatertekniska området. Du har goda kunskaper om och erfarenhet av datorer, mediaservers, nätverk och el. Vi ser gärna att du har ljudteknisk högskoleutbildning, eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt. Vi använder oss av programmet Q-lab och Digico mixerbord.

Läs mer om tjänsten

 

Fastighetsskötare

Som fastighetsskötare ingår du i fastighetssektionen och ger service till hela organisationen med reception- och kontorsservice, inredning, vaktmästeritjänster samt el- och fastighetsskötsel. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av fastighetsrelaterad service till såväl anställda som publik, exempelvis uppsättning av hyllor, byte av lampor, transporter inom fastigheten, laga och serva diverse utrustning, hantering av specialavfall. Då Dramaten hyr sina fastigheter ingår inte driftteknik i avdelningens uppgifter, utan tonvikten i arbetet ligger på service.

Läs mer om tjänsten

 

Fastighetselektriker

I rollen som fastighetselektriker ansvarar du för alla förekommande elarbeten inom både stark- och svagström. Du ansvarar även för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll inom teaterns hela verksamhetsområde. I arbetet ingår regelbunden kontroll av anläggningar, egenkontroller och dokumentation samt reparation och underhåll av tekniska system såsom interna larm, passersystem, telefoni och dragning kontaktering datanät. Då du ingår i fastighetsavdelningen kommer du att jobba som elektriker för hela Dramatens verksamhet. Du kommer även att arbetsleda entreprenörer.

Läs mer om tjänsten

Intresseanmälan: ensemble

Intresseanmälan: ensemble

Är du intresserad av att arbeta som skådespelare, statist, dansare eller musiker? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till ensemblen!

Intresseanmälan: övriga tjänster

Intresseanmälan: övriga tjänster

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration eller övrigt? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till övriga tjänster!

Prenumerera på våra lediga tjänster

Prenumerera på våra lediga tjänster

Vill du få ett mail när Dramaten annonserar om en ledig tjänst? Då ska du prenumerera på lediga tjänster. Ange i formuläret vilken slags tjänst du är intresserad av.

Vid problem med inloggning var god kontakta support@hr-manager.se

Prenumerera på våra lediga tjänster
Dramatens kostymateljé

Filmer från våra ateljéer

På vår videotjänst Dramaten Play får du se hur arbetet går till i våra ateljéer. Följ med in i kostymateljén, perukateljén, maskateljén och dekorateljén! 

Se filmerna på Dramaten Play