Lediga tjänster

CRM-ansvarig

I rollen som CRM-ansvarig driver du kundengagemang genom hela kundresan – före, under och efter besöket. Målsättningen är att bygga en stor publikbas, mer långsiktiga kundrelationer samt att optimera intäkterna och stärka Dramatens varumärke. Dramaten står inför en större CRM-satsning och du kommer att vara drivande i arbetet med att implementera ett CRM-system, strukturera datainsamling, skapa relevanta kunddialoger och mervärden för publiken.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Biträdande scenchef

Som biträdande scenchef ansvarar du för teknisk projektledning av de produktioner som du får dig tilldelade. I arbetet ingår också att leda och fördela arbetet i din produktionsgrupp, schemalägga personal och ansvara för löpande service och underhåll av teknisk utrustning. Du kommer också att delta i det tekniska arbetet under föreställningar, dvs ”köra” föreställningar.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Teatertekniker

Dramaten söker en teatertekniker för visstidsanställning inom vår scentekniska avdelning. Vi söker dig med god förståelse för hela det teatertekniska området. Vi ser gärna att du har relevant utbildning, t.ex. från Stockholms dramatiska högskola, eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Du har hög social kompetens med intresse och förmåga att samarbeta i grupp. Du är ansvarsfull och lösningsorienterad samt har god planeringsförmåga och är van att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt samt gränsöverskridande inom alla scentekniska områden.
 
 
 
Intresseanmälan: ensemble

Intresseanmälan: ensemble

Är du intresserad av att arbeta som skådespelare, statist, dansare eller musiker? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intressanmälan till ensemblen!

Intresseanmälan: övriga tjänster

Intresseanmälan: övriga tjänster

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration eller övrigt? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till övriga tjänster!

Prenumerera på våra lediga tjänster

Prenumerera på våra lediga tjänster

Vill du få ett mail när Dramaten annonserar om en ledig tjänst? Då ska du prenumerera på lediga tjänster. Ange i formuläret vilken slags tjänst du är intresserad av.

Vid problem med inloggning var god kontakta support@hr-manager.se

Prenumerera på våra lediga tjänster
Dramatens kostymateljé

Filmer från våra ateljéer

På vår videotjänst Dramaten Play får du se hur arbetet går till i våra ateljéer. Följ med in i kostymateljén, perukateljén, maskateljén och dekorateljén! 

Se filmerna på Dramaten Play