Lediga tjänster

Påklädare

Dramaten söker nu påklädare för timanställning inom kostymavdelningen. Arbetstiderna är flexibla och vi söker nu främst dig som har möjlighet att arbeta kvällar och helger. Du kommer i huvudsak att arbeta med påkläderi och kostymvård. I arbetet ingår att aktivt och självständigt driva påklädararbetet och kostymvård i tilldelad produktion.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Teatertekniker med ljudkompetens

Dramaten söker en teatertekniker/scentekniker med ljudkompetens för tillsvidareanställning inom vår scentekniska avdelning. Vi söker dig med god förståelse för hela det teatertekniska området. Vi ser gärna att du har relevant utbildning, t.ex. från Stockholms dramatiska högskola, eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Intresseanmälan: ensemble

Intresseanmälan: ensemble

Är du intresserad av att arbeta som skådespelare, statist, dansare eller musiker? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intressanmälan till ensemblen!

Intresseanmälan: övriga tjänster

Intresseanmälan: övriga tjänster

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration eller övrigt? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till övriga tjänster!

Prenumerera på våra lediga tjänster

Prenumerera på våra lediga tjänster

Vill du få ett mail när Dramaten annonserar om en ledig tjänst? Då ska du prenumerera på lediga tjänster. Ange i formuläret vilken slags tjänst du är intresserad av.

Vid problem med inloggning var god kontakta support@hr-manager.se

Prenumerera på våra lediga tjänster
Dramatens kostymateljé

Filmer från våra ateljéer

På vår videotjänst Dramaten Play får du se hur arbetet går till i våra ateljéer. Följ med in i kostymateljén, perukateljén, maskateljén och dekorateljén! 

Se filmerna på Dramaten Play