Lediga tjänster

Chefdramaturg

Som chefdramaturg ingår du i teaterns konstnärliga ledning och spelar en central roll i Dramatens repertoarplanering. Du har ansvar för att leda, planera, samordna och utveckla arbetet inom dramaturgavdelningen. Du har även personal- och budgetansvar samt hanterar uppföljning av kontrakt och leveransdatum med dramatiker och andra upphovsmän.

Läs mer och ansök

Servicetekniker

Som servicetekniker vid Dramatens Scentekniska avdelning arbetar du med utveckling, service och underhåll av den scentekniska utrustningen. Vi arbetar inom ett brett fält men särskilt kan nämnas ljusteknik, ljudteknik, projektionsteknik och fiberbaserade nätverk. I huset finns tillgång till verkstäder för smide, snickeri, elektronik och i begränsad omfattning även optik. Det sistnämnda skall vi dock utveckla vidare, gärna under din ledning.

Läs mer och ansök

 

Intresseanmälan: ensemble

Intresseanmälan: ensemble

Är du intresserad av att arbeta som skådespelare, statist, dansare eller musiker? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till ensemblen!

Intresseanmälan: övriga tjänster

Intresseanmälan: övriga tjänster

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration eller övrigt? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till övriga tjänster!

Prenumerera på våra lediga tjänster

Prenumerera på våra lediga tjänster

Vill du få ett mail när Dramaten annonserar om en ledig tjänst? Då ska du prenumerera på lediga tjänster. Ange i formuläret vilken slags tjänst du är intresserad av.

Vid problem med inloggning var god kontakta support@hr-manager.se

Prenumerera på våra lediga tjänster
Dramatens kostymateljé

Filmer från våra ateljéer

På vår videotjänst Dramaten Play får du se hur arbetet går till i våra ateljéer. Följ med in i kostymateljén, perukateljén, maskateljén och dekorateljén! 

Se filmerna på Dramaten Play