Lediga tjänster

Personalchef

Som personalchef får du en viktig roll i att ansvara för personalarbetet på Dramaten i förhållande till verksamhetens mål och visioner. I ditt team ingår en personalhandläggare och en företagssköterska. Rollen är strategisk, operativ och verksamhetsnära. Du ansvarar för processerna inom HR och är förhandlingsansvarig för Dramaten dels lokalt, men även centralt i Svensk Scenkonsts förhandlingsdelegation. 

Läs mer och ansök här

 

Försäljningschef

Som försäljningschef drar du upp riktlinjer för försäljning och publikarbete. Du kommer att ha intäktsansvar, personalansvar samt delegerat budgetansvar. I arbetet ingår att hitta och etablera företagssamarbeten, ansvara för CRM-utveckling, kundservice och webbförsäljning, planera strategisk publikutveckling, vara övergripande ansvarig för tillgänglighets- och kundupplevelsefrågor samt att utveckla abonnemangsverksamheten.

Läs mer och ansök här

 

Intresseanmälan: ensemble

Intresseanmälan: ensemble

Är du intresserad av att arbeta som skådespelare, statist, dansare eller musiker? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till ensemblen!

Intresseanmälan: övriga tjänster

Intresseanmälan: övriga tjänster

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration eller övrigt? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till övriga tjänster!

Prenumerera på våra lediga tjänster

Prenumerera på våra lediga tjänster

Vill du få ett mail när Dramaten annonserar om en ledig tjänst? Då ska du prenumerera på lediga tjänster. Ange i formuläret vilken slags tjänst du är intresserad av.

Vid problem med inloggning var god kontakta support@hr-manager.se

Prenumerera på våra lediga tjänster
Dramatens kostymateljé

Filmer från våra ateljéer

På vår videotjänst Dramaten Play får du se hur arbetet går till i våra ateljéer. Följ med in i kostymateljén, perukateljén, maskateljén och dekorateljén! 

Se filmerna på Dramaten Play