Sektionsansvarig för sufflörerna 

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av personalledning och budgetansvar. Du har någon form av ledarskapsutbildning och relevant eftergymnasial utbildning. Du har några års erfarenhet av planeringsarbete, från teater eller annan planeringsintensiv verksamhet. Förutom ovanstående ser vi att du har goda datakunskaper och erfarenhet av att arbeta med planeringsverktyg.  

Läs mer och ansök

Pressansvarig

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom PR, journalistik eller annan typ av kommunikationsarbete. Du har högskoleutbildning inom kommunikation, journalistik eller motsvarande. Du har bra inblick i dagens medielandskap och ett stort intresse för den digitala utvecklingen inom området.

Läs mer och ansök

Intresseanmälan: ensemble

Intresseanmälan: ensemble

Är du intresserad av att arbeta som skådespelare, statist, dansare eller musiker? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till ensemblen!

Intresseanmälan: övriga tjänster

Intresseanmälan: övriga tjänster

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration eller övrigt? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till övriga tjänster!

Prenumerera på våra lediga tjänster

Prenumerera på våra lediga tjänster

Vill du få ett mail när Dramaten annonserar om en ledig tjänst? Då ska du prenumerera på lediga tjänster. Ange i formuläret vilken slags tjänst du är intresserad av.

Vid problem med inloggning var god kontakta support@hr-manager.se

Prenumerera på våra lediga tjänster

Dramatens kostymateljé

Filmer från våra ateljéer

På vår videotjänst Dramaten Play får du se hur arbetet går till i våra ateljéer. Följ med in i kostymateljén, perukateljén, maskateljén och dekorateljén! 

Se filmerna på Dramaten Play