Lediga tjänster

Skribent

Vi söker en kreativ och kulturintresserad skribent/redaktör som självständigt kan producera högkvalitativa texter och vara innehållsansvarig för Dramatens sociala mediekanaler. Som redaktör ingår du i kommunikationsavdelningens PR-team där du arbetar nära pressansvarig och webbredaktör. Du redigerar webbsidor vid behov. Du är van vid webbpublicering i olika CMS. Meriterande är om du kan producera filmklipp och podcasts samt är van vid enklare bildredigering.  

Läs mer och ansök

 

Teatertekniker med inriktning ljus (vikariat)

Vi söker dig som har minst två års praktisk teaterteknisk erfarenhet inom belysning. Vi ser gärna att du har relevant utbildning t.ex. från Stockholms dramatiska högskola, eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Du har hög social kompetens med intresse och förmåga att samarbeta i grupp. Du är ansvarsfull och lösningsorienterad samt har god planeringsförmåga och är van att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt samt gränsöverskridande inom alla scentekniska områden.

Läs mer och ansök 

 

Teatertekniker scenteknik (vikariat)

Vi söker dig med god förståelse för hela det teatertekniska området. Vi ser gärna att du har relevant utbildning, t.ex. från Stockholms dramatiska högskola, eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Du har hög social kompetens med intresse och förmåga att samarbeta i grupp. Du är ansvarsfull och lösningsorienterad samt har god planeringsförmåga och är van att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt samt gränsöverskridande inom alla scentekniska områden.  

Läs mer och ansök

Intresseanmälan: ensemble

Intresseanmälan: ensemble

Är du intresserad av att arbeta som skådespelare, statist, dansare eller musiker? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till ensemblen!

Intresseanmälan: övriga tjänster

Intresseanmälan: övriga tjänster

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration eller övrigt? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till övriga tjänster!

Prenumerera på våra lediga tjänster

Prenumerera på våra lediga tjänster

Vill du få ett mail när Dramaten annonserar om en ledig tjänst? Då ska du prenumerera på lediga tjänster. Ange i formuläret vilken slags tjänst du är intresserad av.

Vid problem med inloggning var god kontakta support@hr-manager.se

Prenumerera på våra lediga tjänster
Dramatens kostymateljé

Filmer från våra ateljéer

På vår videotjänst Dramaten Play får du se hur arbetet går till i våra ateljéer. Följ med in i kostymateljén, perukateljén, maskateljén och dekorateljén! 

Se filmerna på Dramaten Play