Lediga tjänster

Konstruktör

Till våra dekorateljéer i Gäddviken, Nacka, söker vi nu en konstruktör. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att göra konstruktions- och tillverkningsritningar efter idéer från scenografen och att ta fram plan- och sektionsritningar för våra produktioner både vad gäller tillverkning av teaterdekor och scentekniska konstruktioner. I arbetet ingår även att följa upp de arbeten som läggs ut på Dramatens verkstäder och på externa entreprenörer. Du kommer hela tiden att ha ett nära samarbete med de tillverkande och scentekniska avdelningarna.  

Läs mer och ansök

 

Intresseanmälan: ensemble

Intresseanmälan: ensemble

Är du intresserad av att arbeta som skådespelare, statist, dansare eller musiker? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till ensemblen!

Intresseanmälan: övriga tjänster

Intresseanmälan: övriga tjänster

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration eller övrigt? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till övriga tjänster!

Prenumerera på våra lediga tjänster

Prenumerera på våra lediga tjänster

Vill du få ett mail när Dramaten annonserar om en ledig tjänst? Då ska du prenumerera på lediga tjänster. Ange i formuläret vilken slags tjänst du är intresserad av.

Vid problem med inloggning var god kontakta support@hr-manager.se

Prenumerera på våra lediga tjänster
Dramatens kostymateljé

Filmer från våra ateljéer

På vår videotjänst Dramaten Play får du se hur arbetet går till i våra ateljéer. Följ med in i kostymateljén, perukateljén, maskateljén och dekorateljén! 

Se filmerna på Dramaten Play