Lediga tjänster

Ljusbordsoperatör

Vi söker dig som har bred erfarenhet av ljustekniskt arbete och ljusbordsprogrammering. Du är väl förtrogen med MA2, du har gärna även programmeringserfarenhet av Congo/Cobalt. Du har goda kunskaper inom den moderna ljustekniken såväl som den traditionella, och är inte främmande för att jobba med projektorer och mediaservers, nätverk och signaldistribution.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Biträdande scenchef

Som biträdande scenchef ansvarar du för teknisk projektledning av de produktioner som du får dig tilldelade. I arbetet ingår också att leda och fördela arbetet i din produktionsgrupp, schemalägga personal och ansvara för löpande service och underhåll av teknisk utrustning. Du kommer också att delta i det tekniska arbetet under föreställningar, dvs. ”köra” föreställningar.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Vice VD/Administrativ chef

Dramaten söker en Vice VD/Administrativ chef med uppdrag att leda och vidareutveckla verksamhetens administrativa funktion. För teaterns fortsatta utveckling är din kunskap om bl.a. ekonomistyrning, HR, fastigheter och IT av största vikt. Dina goda ledaregenskaper bidrar till ett gott internt såväl som externt samarbete – med Kulturdepartementet och kulturlivets intressenter.

Läs mer om tjänsten och ansök här

 

Intresseanmälan: ensemble

Intresseanmälan: ensemble

Är du intresserad av att arbeta som skådespelare, statist, dansare eller musiker? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till ensemblen!

Intresseanmälan: övriga tjänster

Intresseanmälan: övriga tjänster

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration eller övrigt? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till övriga tjänster!

Prenumerera på våra lediga tjänster

Prenumerera på våra lediga tjänster

Vill du få ett mail när Dramaten annonserar om en ledig tjänst? Då ska du prenumerera på lediga tjänster. Ange i formuläret vilken slags tjänst du är intresserad av.

Vid problem med inloggning var god kontakta support@hr-manager.se

Prenumerera på våra lediga tjänster
Dramatens kostymateljé

Filmer från våra ateljéer

På vår videotjänst Dramaten Play får du se hur arbetet går till i våra ateljéer. Följ med in i kostymateljén, perukateljén, maskateljén och dekorateljén! 

Se filmerna på Dramaten Play