Lediga tjänster

Utvecklingschef / bild

Som Utvecklingschef Bild rapporterar du till Scenteknisk chef och ansvarar för utformning och genomförande av strategi och metod för arbetet med video- och projektionsteknik inom teatern. Ansvarsområdet omfattar även att leda genomförande av upphandling, underhåll och kompetensutveckling. Avseende kompetensutveckling förväntas du ha förmåga att såväl själv hålla i utbildning som att upphandla eller på annat sätt arrangera kompetenshöjande aktiviteter.   

Läs mer och ansök här

 

Utvecklingschef / belysning

Som Utvecklingschef Belysning ansvarar du direkt under Scenteknisk chef för utformning och genomförande av strategi och metod för arbetet med ljus- och ljusbordsteknik inom teatern. Ansvarsområdet omfattar även att leda genomförande av upphandling, underhåll och kompetensutveckling. Avseende kompetensutveckling förväntas den sökande ha förmåga att såväl själv hålla i utbildning som att upphandla eller på annat sätt arrangera kompetenshöjande aktiviteter. Tanken är även att rollen ska omfatta personalansvar för 6-8 personer som samtliga arbetar som experter inom sina respektive områden. Ansvaret kommer inledningsvis att utövas i form av ett delat ledarskap tillsammans med Scenteknisk chef.  

Läs mer och ansök här

 

Servicetekniker

Som servicetekniker vid Dramatens Scentekniska avdelning arbetar du med utveckling, service och underhåll av den scentekniska utrustningen. Vi arbetar inom ett brett fält men särskilt kan nämnas ljusteknik, ljudteknik, projektionsteknik och fiberbaserade nätverk. I huset finns tillgång till verkstäder för smide, snickeri, elektronik och i begränsad o omfattning även optik. Det sistnämnda skall vi dock utveckla vidare, gärna under din ledning.  

Läs mer och ansök här

 

Fastighetselektriker

I rollen som fastighetselektriker ansvarar du för alla förekommande elarbeten inom både stark- och svagström. Du ansvarar även för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll inom teaterns hela verksamhetsområde. I arbetet ingår regelbunden kontroll av anläggningar, egenkontroller och dokumentation samt reparation och underhåll av tekniska system såsom interna larm, passersystem, telefoni och dragning kontaktering datanät. Då du ingår i fastighetsavdelningen kommer du att jobba som elektriker för hela Dramatens verksamhet. Du kommer även att arbetsleda entreprenörer.  

Läs mer och ansök här

 

Intresseanmälan: ensemble

Intresseanmälan: ensemble

Är du intresserad av att arbeta som skådespelare, statist, dansare eller musiker? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till ensemblen!

Intresseanmälan: övriga tjänster

Intresseanmälan: övriga tjänster

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration eller övrigt? Gå in på länken nedan och lämna in din intresseanmälan.

Välkommen med din intresseanmälan till övriga tjänster!

Prenumerera på våra lediga tjänster

Prenumerera på våra lediga tjänster

Vill du få ett mail när Dramaten annonserar om en ledig tjänst? Då ska du prenumerera på lediga tjänster. Ange i formuläret vilken slags tjänst du är intresserad av.

Vid problem med inloggning var god kontakta support@hr-manager.se

Prenumerera på våra lediga tjänster
Dramatens kostymateljé

Filmer från våra ateljéer

På vår videotjänst Dramaten Play får du se hur arbetet går till i våra ateljéer. Följ med in i kostymateljén, perukateljén, maskateljén och dekorateljén! 

Se filmerna på Dramaten Play