Abonnemang

Abonnemangsförsäljningen för våren 2018 är nu avslutad.

Som abonnent på Dramaten får du se tre utvalda pjäser till ett fördelaktigt pris: Tartuffe, Påklädaren och Budskapet till Maria.

Pris: 1020 kronor per abonnemang (ordinarie pris för föreställingarna är cirka 1270 kronor, exklusive övriga förmåner).

Tillval: Som abonnent får du 20% rabatt på tillvalspjäserna Höst och vinter av Lars Norén samt Peer Gynt av Henrik Ibsen vid följande datum:

Höst och vinter 3 mars, 8 mars och 5 april
Peer Gynt 17 februari, 25 februari, 14 mars och 15 mars

Abonnemang- och tillvalspjäserna bokas via abonnemang@dramaten.se.

Dramatens abonnenter får även ett abonnemangskort som ger 10% rabatt i våra restauranger och 50% rabatt på utvalda böcker i biljettkassan. Fler erbjudanden tillkommer.

Har du frågor om Dramatens abonnemang eller vill köpa abonnemang till ungdomspris, kontakta oss på abonnemang@dramaten.se

Pjäser våren 2018

Tartuffe

Tartuffe

När Orgon bjuder hem den fromme tiggaren Tartuffe vänds livet i den välbärgade familjen upp och ner.

Trots att resten av familjen är övertygade om att Tartuffe är en skenhelig bedragare, har Orgon snart gett honom allt han äger. Staffan Valdemar Holm placerar Moliéres klassiska komedi Tartuffe i ett välmående och konventiontellt samtida hem inte långt från Dramaten. Här får vi se Tartuffes ocensurerade version – utan fjäsk för kungamakten och kompromisser.

Läs mer
Påklädaren

Påklädaren

Se Sven-Bertil Taube och Krister Henriksson tillsammans på scen för första gången.

En kväll på 1940-talet, under Tysklands bombningar av England, förbereder sig den åldrande skådespelaren Sir John och hans påklädare Norman inför kvällens föreställning av Kung Lear. Runt omkring sig har de en hel ensemble som är helt beroende av att den store skådespelaren går upp på scenen och agerar.

Läs mer
Budskapet till Maria

Budskapet till Maria

Platsen är 1400-talets Frankrike. Enorma katedraler byggs, Jeanne D'Arc föds. Är det en tid för mirakel?

Systrarna Violaine och Mara lever med sina föräldrar. Fadern lämnar plötsligt familjen för att göra en pilgrimsresa till Jerusalem. Han bestämmer att Violaine ska gifta sig för att lämna gården i fästmannens händer – trots den avundsjuka Maras vilda protester. Men bröllopet blir inte av. Ett mystiskt möte mellan Violaine och en framstående katedralbyggare har förändrat allt.

Läs mer

Välj vilken dag du vill gå på teater: 

  Ons kl 19 Tors kl 19 Lör kl 13 Söndag kl 16
    alt. 1 alt. 2    
Tartuffe 17 jan 25 jan 1 feb 20 jan 14 jan
Påklädaren 4 apr 29 mar 24 maj 7 apr 25 mar
Budskapet till Maria 2 maj 17 maj 10 maj 28 apr 15 apr