Abonnemang

Som abonnent på Dramaten får du se tre utvalda pjäser till ett fördelaktigt pris. Med abonnentkortet får du tio procent rabatt i våra restauranger på mat och alkoholfria drycker och rabatt på utvalda böcker i biljettkassan.

Vårens abonnemang har nu startat, håll utkik för information om när abonnemangen för hösten 2017 släpps.

Pris: 950 kronor per abonnemang (ordinarie pris för föreställningarna är 1180 kronor, exklusive övriga förmåner). Tillvalet The Nether kostar 260 kr (ordinarie pris 320 kr).

Har du frågor om Dramatens abonnemang kontakta oss på abonnemang@dramaten.se

Vårens pjäser

Molnens bröder

Möt människorna som inte får plats i den vanliga världen. En musikalisk berättelse om vilda fantasier, djup sorg och bortglömda öden till tonerna av hyllade jazzgruppen Fire!. Regi och bearbetning av Lars Rudolfsson, en av upphovsmännen bakom succéer som Kristina från Duvemåla och Hjälp sökes.

Läs mer

Figaros bröllop

Den galna dagen är mer galen än någonsin.

Figaro och Susanna ska gifta sig. Båda är tjänstefolk till en greve som nyligen var modern nog att upphäva en gammal sed – droit de seigneur – som gav rätt till en natt med bruden när hans underlydande gifter sig. Ett beslut greven nu ångrar! Inte minst då hans fru plötsligt har en ung älskare som stjäl hennes kraft. Att husan Marcellina älskar Figaro i hemlighet och att grevens unge page Cherubino är galet attraherad av alla kvinnor gör inte heller bröllopsbestyren enklare… innan dagen är över har alla roller och relationer vänts upp och ned. 

Läs mer

Petra von Kants bittra tårar

Petra von Kant är modeskapare och dominant härskare i en elitistisk och högpresterande värld där yta är allt. Hennes ateljé osar av champagne, kokain och tillfälliga romanser.  Hon lever hårt, snabbt och effektivt. Äta eller ätas.

Man och dotter har skrämts iväg sedan länge. Kvar att utsättas för hennes vassa tunga är bara en hunsad assistent. Petra är okrossbar. Men i henne finns något som rasar, ett behov av högre mening och när den betydligt yngre Karin plötsligt dyker upp slår kärleken till som ett virus. Petra blir som besatt, förryckt – och en kamp på liv och död börjar.

Läs mer

Tillval: The Nether

av Jennifer Haley

Vad händer när vi kan leva ut våra mest förbjudna fantasier? Om det vi gör inte får några konsekvenser? Vilka blir vi?

Välkommen till en inte allt för avlägsen framtid. Internet har utvecklats till Nether. En virtuell värld minst lika verklig som vår egen. En värld där träden fortfarande växer. Och där det finns gömställen där du vara vem du vill och göra vad du vill. Precis vad du vill. 

Läs mer

Välj vilken dag du vill gå på teater: 

  Ons kl 19 Tors kl 19 Lör kl 13 Söndag kl 16
    alt. 1 alt. 2    
Figaros bröllop 1 feb 19 jan 2 feb 21 jan 29 jan
Petra von Kants bistra tårar 22 feb 16 feb 16 mars 11 mars 19 feb
Molnens bröder 1 mars 16 mars 2 mars 25 feb 5 mars
  Boka Boka Boka Boka Boka

 

Tillval

The Nether:
29 mars, 6 april, 9 april 
Boka