Säkert!

Detta är en arkiverad pjässida, det finns inga planerade föreställningar

Om uppsättningen

Datum: 24 april och 25 april, Stora scenen
Längd: Cirka 2 timmar
Ljus från stroboskop förekommer under konserten

Biljettkassan öppnar kl 18.00 24 april
Baren i Marmorfoajén öppnar kl 19.00 24 april och kl 18.00 25 april

Läs mer

Säkert! släpper nya albumet Däggdjur under våren. Annika Norlin, som står bakom artistnamnet, släppte sin svenskspråkiga debut Säkert! som ett sidoprojekt då hon redan var etablerad under namnet Hello Saferide. Säkert! blev en stor succé och 2010 släpptes uppföljaren Facit. Under våren turnerar Säkert! med den nya skivan och den enda Stockholmsspelningen äger rum på Dramaten. Det blir också den sista konserten på turnén.

Så här säger Annika Norlin själv om nya skivan och den stundande turnén:

– Skivan heter Däggdjur och släpps 3 februari. Det är en lite särskild skiva, avskalad, avväpnad och tärd, och det blir till stora delar en avskalad turné, därför kommer spelningarna hållas på teatrar. Inspirationen är till exempel Nirvana Unplugged Låtarna handlar om att prata med folk, att inte vilja prata med folk, att vara rädd för folk, att sova bredvid folk, att ligga med folk, att känna sig nära folk, att inte känna sig nära folk. Att det blir vår och att bli äldre och att få kids och gå på Grammisgalan.

Som förband ser vi Algesten. Bakom det namnet hittas Jakob Nyström, känd från Umeå-band som Isolation Years och Two White Horses.


Presenteras av Dramaten&

Biljetter

Medverkande

Band

Säkert!

Förband

Algesten