Detta är en arkiverad pjässida, det finns inga planerade föreställningar

Elias

Om uppsättningen

Datum: 7 november, Stora scenen
Pris: 325 kr
Max 4 biljetter per köp.

Läs mer

För två år sedan klev artisten Elias fram på den svenska och internationella musikscenen med debutsingeln Revolution, en låt som fångade både lyssnares och kritikers hjärtan. I oktober kommer hans debutalbum och den första konserten med det nya materialet ges på Dramatens stora scen. Som alltid - räkna med en konsert med oväntade inslag!

Elias första scenframträdande skedde på festivalen Way Out West 2015, något han följde upp med en utsåld och hyllad konsert på Södra Teatern i Stockholm. Spotify valde Elias till en av deras Spotlight-artister för 2016. På Grammisgalan 2016 framförde han låten Revolution samt blev nominerad till ”Årets nykomling”. Revolution hördes i trailern för den amerikanska filmen Birth of A Nation och blev grundbulten till Cullbergbalettens uppsättning Protagonist, koreograferad av Jefta van Dinther med urpremiär 2016.

Under våren släppte Elias singeln Thinking Of You, den första från debutalbumet som släpps i sin helhet den 20 oktober via Warner Music. Den 16 juni släpps nya singeln Hope.

eliassongs.com
facebook.com/eliassongs
instagram.com/eliassongs/
twitter.com/EliasSongs
soundcloud.com/eliassongs
youtube.com/elias


Presenteras av Dramaten&

Spelschema

Datum Tid Platstillgång
Biljetter släpps fredag 16 juni kl. 12.00

Medverkande

Artist

Elias